Encuéntranos en Google+.
JJN Serveis d'Edificació
Telf.: 666 347 380
E-mail: jjnunez@apabcn.com
Català
JJN Serveis d'Edificació, arquitecte tècnic, aparellador, enginyer industrial Barcelona
Vign_b
JJN Serveis d'Edificació, es composa de tècnics de la arquitectura i construcció amb una experiència de més de 20 anys al sector.

Disposem de Servei de Consulta Gratuït, mitjançant correu electrònic. Pot consultar-nos a l'apartat "Contacti'ns".
 
Oferim serveis com Direccions d'Obra, Inspecció Tècnica d'Edificis (ITE), certificats energètics, cèdules d'habitabilitat, legalitzacions, llicències d'activitat, informes i dictàmens de patologies d'edificis, projectes de reforma i rehabilitació d'edificis, etc. Podeu consultar més extensament la nostra oferta a l'apartat "Serveis" d'aquesta web.
 
JJN treballa per a particulars, comunitats de propietaris, empreses i per altres professionals del sector. El nostre objectiu és oferir una gestió integral (ja que completem tot el procés sense que siguin necessàries gestions per part del client), i a un preu molt reduït.
 
JJN disposa de col·laboradors especialistes als diferents camps de l'edificació, com legalitzacions, instal·lacions, estructura, acabats, etc. Gràcies a aquest fet oferim un servei integral des del moment en què el client es posa en contacte amb nosaltres fins a la finalització del treball sol•licitat.
 
JJN Serveis d'Edificació desenvolupa la seva activitat a l'àmbit de Catalunya.
A la nostra web pot contactar amb nosaltres per fer qualsevol consulta sense compromís i, si cal, obtenir un pressupost d'honoraris professionals per la feina que necessiti.
 
Aparellador Barcelona-Arquitecte tecnic-Arquitecte-Enginyer
 
Fes click més amunt
si vols canviar l'idioma.
 
 
© JJN Serveis d'Edificació 2016